VivaCultura is ontstaan uit een continu borrelende passie voor de zuiderse cultuur. Tijdens de vele reizen door Spanje en Portugal gaat VivaCultura op zoek naar de klanken van de taal, de authentieke cultuur, de heerlijke gastronomie, de verhalen achter de monumenten, de restanten van de geschiedenis.
Bij VivaCultura kan u terecht voor reisadvies op maat. Ook lezingen rond de cultuur en geschiedenis van Spanje en Portugal zijn mogelijk. Er zijn tevens film- en literaire avonden.
Griet Meert is coördinator van VivaCultura. Ze is afgestudeerd als romaniste aan de KU Leuven en doceert Frans, Spaans en Portugees, zie www.viva-educa.be. Ze richtte VivaCultura op onder het motto “Nieuwsgierig door het zuiden”. De artikels op VivaCultura.be zijn van haar hand, de foto’s van  haar camera.
Volg ons via facebook “VivaCultura”, Instagram “vivaculturagrietmeert”. Voor een vraag of een offerte kan u ons vrijblijvend bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op de agenda

Ga naar boven