Artikel

De typische Qarfa-ingrediënten zijn

+ wereldse invloeden

Onze keuken kent invloeden uit alle contreien.  Vooral het gebruik van specerijen zorgt voor dat exotische smaakje.  Qarfa is dan ook het Arabische woord voor kaneel, maar we spelen eveneens leentjebuur bij de Afrikaanse, Latijns-Amerikaanse en Aziatische keuken!

+ streekproducten

We houden ook van onze eigen streek.  Van heerlijke streekbiertjes tot eigenzinnige gerechten met typisch Belgische ingrediënten zoals aardbeien, asperges en witloof: u kan ze allemaal ontdekken bij ons!

+ veggie, biologisch, ecologisch, Fair Trade

Wij denken ook graag aan het milieu en onze medemens. Fair Trade is hip.  Veggie wordt sexy bij ons en biedt een heel nieuw scala aan smaken. Seizoensproducten zijn een must.  Biologisch en ecologisch is de trend die ons de nodige kwaliteit biedt.  Logisch toch!

+ cultuur

Wij bieden ook graag ruimte aan getalenteerd jong bloed: een tentoonstelling of een optreden kan u hier meepikken.  De muzen staan ons ook bij tijdens een literair diner voor u en uw collega’s/vrienden/ familie.

+ ruimte

Wij komen zeer graag bij u langs met onze lekkernijen, maar u kan ook bij ons komen proeven.  In ons authentieke herenhuis bieden wij ruimte voor diners, recepties, vergaderingen en workshops.  Bovendien is het bij mooi weer heerlijk vertoeven op het tuinterras onder onze blauwe regen.

+ passie

Alles wat wij doen, wordt gedaan met passie.  En waar het hart van vol is, loopt de mond van over!  U kan onze passie dan ook delen tijdens interactieve kookworkshops of (passief) tijdens talrijke evenementen.

Ga naar boven