Artikel

 

De cursussen Portugees gaan door in cvo KISP.be op de campus Sint-Maarten aan het Esplanadeplein 6 te Aalst, vlakbij bus- en treinstation. Starten doen we in de eerste week van september tot midden juni. Tijdens het schooljaar 2018-2019 worden volgende groepen ingericht. Eerste jaar Portugees op woensdagavond, tweede jaar Portugees op dinsdagavond. Derde jaar op donderdagavond. Vierde jaar op maandagavond. Vijfde jaar op woensdagavond. De lessen lopen telkens van 18u45 tot en met 21u30, met een korte pauze. Tijdens de traditionele schoolvakanties zijn er geen lessen. KISP reikt officiële certificaten uit als u slaagt voor de evaluaties.

Infoavond op donderdagavond 23 augustus van 18u30 tot 20u30 Esplanadeplein 6 9300 Aalst. 

De lessen zijn zeer praktisch en doorspekt met toeristische info, reistips en gastronomie. Bij voorkeur in het Portugees zodanig dat u in Portugal en Brazilië snel heel wat woorden en uitdrukkingen zal herkennen. Er wordt zoveel mogelijk verwerkt tijdens de lessen zelf, er zijn ook herhalingslessen voorzien en samenvattingen.
Op het programma van het eerste jaar: zichzelf voorstellen, persoonlijke info van anderen begrijpen, afspraken maken (uur, dagen, maanden), het hotel, bestellen van eten en drinken, reservatie van hotel per email, de weg, de getallen (prijzen, telefoonnummers, afstanden, enz. ). De grammatica wordt grondig ingeoefend en praktisch toegepast in allerhande spreekoefeningen. Vanaf het begin zijn er heel wat oefeningen voorzien om te komen tot een correcte uitspraak. De cursussen worden opgesteld in samenwerking met Portugeestaligen, omdat bestaande handboeken vaak onvolledig en zeer duur zijn (wegens beperkte oplage).

Het inschrijvingsgeld is 200€, cursusmateriaal inbegrepen voor een heel schooljaar. Cursisten kunnen gratis parkeren binnen de schoolmuren van KISP. U kan inschrijven via kisp.be, 053/ 76 95 73 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Ga naar boven